Fotoalbum

hiermee kan men een fotoalbum maken van bijvoorbeeld bijzondere diensten, feestdagen, huwelijken enz..

Informatiepagina-module

In deze module heeft u beschikking over 20 hoofdstukken voor uw website. U kunt met deze hoofdstukken ook extra menu-items aanmaken.

Agenda

overzicht van activiteiten, gesorteerd op datum. Hier kunnen bijvoorbeeld ook tv-programma’s, radio-uitzendingen, lezingen en tentoonstellingen opgenomen worden .

Kerkdiensten

kerkdiensten overzichtelijk aangeboden en vooraf aankondigingen kunnen worden gemaakt

Smoelenboek

hier kunt u gemeenteleden overzichtelijk presenteren in uw site, gemeenteleden zoeken met een handige zoekmachine en meer te weten komen over gemeenteleden door middel van een introductie pagina.

Donatie (kerkelijke bijdrage)

waarmee zowel donaties met IDEAL gedaan kunnen worden als kerkelijke bijdragen door kerkleden betaald en/of toegezegd kunnen worden.

Uitgezonden kerkdiensten

om uitgezonden kerkdiensten te tonen in uw website. Wij werken hiervoor samen met kerkdienstgemist.nl of kerkomroep.nl, die verzorgen de (live) uitzendingen van uw kerkdiensten. Als u daar een abonnement heeft, kunt u met deze module de uitzendingen in uw eigen site overzichtelijk tonen zonder dat u daar iets extra's voor hoeft te doen.

RSS reader

hiermee kunnen eenvoudig het nieuws van de Protestantse Kerk en andere nieuwsbronnen in uw website worden opgenomen. Daarvoor is het alleen nodig om het url-adres van de RSS feed in het systeem te zetten. Zo is bijvoorbeeld het url van de RSS feed van de Protestantse kerk: 'https://protestantsekerk.nl/nieuws/?rss' . Een mooie manier om de website actueel te houden.

Downloadcentrum

hier worden documenten zoals Word documenten en PDF-bestanden online gezet en kunnen zo gelezen worden. Vanaf hier is downloaden naar de eigen computer mogelijk.

Mailinglist/nieuwsbrief

hiermee kunnen digitale nieuwsbrieven verstuurd worden. De ledenadministratie biedt een overzichtelijk en efficiënt te beheren ledenbestand. Bezoekers van de site kunnen zich online in- en uitschrijven.

Ledenpagina’s Intranet

een besloten deel van de website, alleen toegankelijk voor bijvoorbeeld leden van de kerkenraad, colleges, werkgroepen en commissies toegankelijk via een inlogscherm.

Formulieren

u kunt zelf formulieren aanmaken, bijvoorbeeld om informatie aan te vragen of om zich ergens voor in te schrijven.

Forum of gastenboek

hiermee kunt u een gespreksgroep opzetten en/of een discussie openen. Ook een digitaal gastenboek waar bezoekers van uw site een berichtje achter kunnen laten valt onder de mogelijkheden.

Interesse?

Wilt u meer weten?

Laat het ons weten via ons contact formulier of bel ons op 020 76 000 20.

Aanmelden?

U kunt uw gemeente ook meteen aanmelden. Vul dit formulier in en u kunt vandaag nog aan de slag!

Prijzenlijst extra modules

Een prijsoverzicht van de extra modules op een rij.
Lees meer